DE LEO, Federica
DE LEO, Federica
DIPARTIMENTO DI SCIENZE DELL'ECONOMIA
"IMPRONTA DIGITALE” COME STRUMENTO DI GESTIONE PER LA QUALITÀ DEL VINO: APPLICABILITÀ SUL NEGROAMARO
2020-01-01 DE LEO, Federica; Idolo, Adele; Girelli, CHIARA ROBERTA; Fanizzi, Francesco Paolo; DE DONNO, Maria Antonella; Serio, Francesca
A grey water footprint assessment of groundwater pollution in Salento (southern Italy). XVII Giornata Mondiale dell’Acqua
2019-01-01 Serio, Francesca; Miglietta, PIER PAOLO; DE LEO, Federica; Coluccia, Benedetta; Bagordo, Francesco; Migoni, Danilo; Fanizzi, Francesco Paolo; DE DONNO, Maria Antonella
Acid Rain
2020-01-01 DE LEO, Federica; Miglietta, PIER PAOLO; Ruberti, Marcello; Massari, Stefania
Active, intelligent and environmentally friendly packaging in agro food industry
2000-01-01 DE LEO, Federica
Air pollution
2021-01-01 DE LEO, Federica; Miglietta, PIER PAOLO; Massari, Stefania; Ruberti, Marcello
Alimenti biologici: Produzione, trasformazione e mercato in Italia ed in Europa
1998-01-01 DE LEO, Federica
Antioxidant Activity of the wine and beneficial effects on human health. An Evaluation of the Apulian DOC red and white wines
1999-01-01 DE LEO, Federica; Miceli, Antonio
Aspetti salutistici del vino: attività antiossidante e rischi di contaminazione da ocratossine
2002-01-01 DE LEO, Federica; De leo, P.
Assessing agricultural eco-efficiency in Italian Regions
2020-01-01 Coluccia, Benedetta; Valente, Donatella; Fusco, Giulio; De Leo, Federica; Porrini, Donatella
Assessing the carbon footprint across the supply chain: Cow milk vs soy drink
2022-01-01 Coluccia, Benedetta; Agnusdei, Giulio Paolo; De Leo, Federica; Vecchio, Y.; La Fata, C. M.; Miglietta, Pier Paolo
Assessment of Safety Levels in the Agricultural Sector for Supporting Social Sustainability: A Quantitative Analysis from a National Point of View
2023-01-01 De Leo, Federica; Elia, Valerio; Gnoni, Maria Grazia; Tornese, Fabiana; De Merich, Diego; Guglielmi, Armando; Pellicci, Mauro
Ballast water treatment technologies
2010-01-01 DE LEO, Federica; Mappa, G.
Benefici e regolamentazione degli alimenti funzionali
2009-01-01 DE LEO, Federica
BIODIVERSITY
2021-01-01 DE LEO, Federica; Massari, Stefania; Miglietta, PIER PAOLO; Ruberti, Marcello
Citrus flavonoids as bioactive compounds: role, bioavailability, socio-economic impact and biotechnological approach for their modification
2005-01-01 DE LEO, Federica; FATTA DEL BOSCO, S.
Componente polifenolica, resveratrolo, attività antiossidante e rischio di contaminazione da Ocratossina A in vini rossi da tavola e doc
2002-01-01 Negro, C.; Tommasi, L.; DE LEO, Federica; Miceli, Antonio; De Leo, P.
Eco-efficiency
2020-01-01 Massari, Stefania; Miglietta, Pier Paolo; De Leo, Federica; Ruberti, Marcello
ECOLOGICAL FOOTPRINT: a local policy perspective
2016-01-01 Miglietta, PIER PAOLO; DE LEO, Federica; Toma, Pierluigi
Economics analysis of marine fisheries and mariculture in Croatia and trade balance with Italy
2014-01-01 DE LEO, Federica; Miglietta, PIER PAOLO; Slađana, Pavlinović
Effect of trade openness on food security in the EU: A dynamic panel analysis
2020-01-01 Fusco, G.; Coluccia, B.; De Leo, F.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
"IMPRONTA DIGITALE” COME STRUMENTO DI GESTIONE PER LA QUALITÀ DEL VINO: APPLICABILITÀ SUL NEGROAMARO | 1-gen-2020 | DE LEO, Federica; Idolo, Adele; Girelli, CHIARA ROBERTA; Fanizzi, Francesco Paolo; DE DONNO, Maria Antonella; Serio, Francesca | |
A grey water footprint assessment of groundwater pollution in Salento (southern Italy). XVII Giornata Mondiale dell’Acqua | 1-gen-2019 | Serio, Francesca; Miglietta, PIER PAOLO; DE LEO, Federica; Coluccia, Benedetta; Bagordo, Francesco; Migoni, Danilo; Fanizzi, Francesco Paolo; DE DONNO, Maria Antonella | |
Acid Rain | 1-gen-2020 | DE LEO, Federica; Miglietta, PIER PAOLO; Ruberti, Marcello; Massari, Stefania | |
Active, intelligent and environmentally friendly packaging in agro food industry | 1-gen-2000 | DE LEO, Federica | |
Air pollution | 1-gen-2021 | DE LEO, Federica; Miglietta, PIER PAOLO; Massari, Stefania; Ruberti, Marcello | |
Alimenti biologici: Produzione, trasformazione e mercato in Italia ed in Europa | 1-gen-1998 | DE LEO, Federica | |
Antioxidant Activity of the wine and beneficial effects on human health. An Evaluation of the Apulian DOC red and white wines | 1-gen-1999 | DE LEO, Federica; Miceli, Antonio | |
Aspetti salutistici del vino: attività antiossidante e rischi di contaminazione da ocratossine | 1-gen-2002 | DE LEO, Federica; De leo, P. | |
Assessing agricultural eco-efficiency in Italian Regions | 1-gen-2020 | Coluccia, Benedetta; Valente, Donatella; Fusco, Giulio; De Leo, Federica; Porrini, Donatella | |
Assessing the carbon footprint across the supply chain: Cow milk vs soy drink | 1-gen-2022 | Coluccia, Benedetta; Agnusdei, Giulio Paolo; De Leo, Federica; Vecchio, Y.; La Fata, C. M.; Miglietta, Pier Paolo | |
Assessment of Safety Levels in the Agricultural Sector for Supporting Social Sustainability: A Quantitative Analysis from a National Point of View | 1-gen-2023 | De Leo, Federica; Elia, Valerio; Gnoni, Maria Grazia; Tornese, Fabiana; De Merich, Diego; Guglielmi, Armando; Pellicci, Mauro | |
Ballast water treatment technologies | 1-gen-2010 | DE LEO, Federica; Mappa, G. | |
Benefici e regolamentazione degli alimenti funzionali | 1-gen-2009 | DE LEO, Federica | |
BIODIVERSITY | 1-gen-2021 | DE LEO, Federica; Massari, Stefania; Miglietta, PIER PAOLO; Ruberti, Marcello | |
Citrus flavonoids as bioactive compounds: role, bioavailability, socio-economic impact and biotechnological approach for their modification | 1-gen-2005 | DE LEO, Federica; FATTA DEL BOSCO, S. | |
Componente polifenolica, resveratrolo, attività antiossidante e rischio di contaminazione da Ocratossina A in vini rossi da tavola e doc | 1-gen-2002 | Negro, C.; Tommasi, L.; DE LEO, Federica; Miceli, Antonio; De Leo, P. | |
Eco-efficiency | 1-gen-2020 | Massari, Stefania; Miglietta, Pier Paolo; De Leo, Federica; Ruberti, Marcello | |
ECOLOGICAL FOOTPRINT: a local policy perspective | 1-gen-2016 | Miglietta, PIER PAOLO; DE LEO, Federica; Toma, Pierluigi | |
Economics analysis of marine fisheries and mariculture in Croatia and trade balance with Italy | 1-gen-2014 | DE LEO, Federica; Miglietta, PIER PAOLO; Slađana, Pavlinović | |
Effect of trade openness on food security in the EU: A dynamic panel analysis | 1-gen-2020 | Fusco, G.; Coluccia, B.; De Leo, F. |