FIOSCHI, GABRIELE
FIOSCHI, GABRIELE
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE BIOLOGICHE ED AMBIENTALI
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Carrageenan as possible stabilizer of calcium tartrate in wine
2024-01-01 Fioschi, Gabriele.; Prezioso, Ilaria; Sanarica, Luigi; Pagano, Rosanna; Bettini, Simona; Paradiso, Vito Michele
Influence of prolonged maceration on phenolic compounds, volatile profile and sensory properties of wines from Minutolo and Verdeca, two Apulian white grape varieties
2024-01-01 Prezioso, Ilaria; Fioschi, Gabriele; Rustioni, Laura; Mascellani, Marco; Natrella, Giuseppe; Venerito, Pasquale; Gambacorta, Giuseppe; Paradiso, VITO MICHELE
Low-pressure continuous dynamic extraction from oak chips combined with passive micro-oxygenation to tune red wine properties
2024-01-01 Paradiso, Vito Michele; Fioschi, Gabriele; Tripaldi, Massimo; Sanarica, Luigi; Pisarra, Chiara; Noviello, Mirella; Prezioso, Ilaria; Gambacorta, Giuseppe
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Carrageenan as possible stabilizer of calcium tartrate in wine | 1-gen-2024 | Fioschi, Gabriele.; Prezioso, Ilaria; Sanarica, Luigi; Pagano, Rosanna; Bettini, Simona; Paradiso, Vito Michele | |
Influence of prolonged maceration on phenolic compounds, volatile profile and sensory properties of wines from Minutolo and Verdeca, two Apulian white grape varieties | 1-gen-2024 | Prezioso, Ilaria; Fioschi, Gabriele; Rustioni, Laura; Mascellani, Marco; Natrella, Giuseppe; Venerito, Pasquale; Gambacorta, Giuseppe; Paradiso, VITO MICHELE | |
Low-pressure continuous dynamic extraction from oak chips combined with passive micro-oxygenation to tune red wine properties | 1-gen-2024 | Paradiso, Vito Michele; Fioschi, Gabriele; Tripaldi, Massimo; Sanarica, Luigi; Pisarra, Chiara; Noviello, Mirella; Prezioso, Ilaria; Gambacorta, Giuseppe |