MICELI, Antonio
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 7.555
AS - Asia 4.176
NA - Nord America 3.522
SA - Sud America 715
AF - Africa 92
OC - Oceania 8
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 16.070
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.387
IT - Italia 2.942
SG - Singapore 2.067
IE - Irlanda 2.010
RU - Federazione Russa 894
CN - Cina 718
BR - Brasile 629
HK - Hong Kong 617
SE - Svezia 590
UA - Ucraina 438
IN - India 241
VN - Vietnam 209
FI - Finlandia 173
DE - Germania 155
KR - Corea 104
FR - Francia 81
CA - Canada 78
GB - Regno Unito 77
PL - Polonia 56
JP - Giappone 53
MX - Messico 50
TR - Turchia 46
BD - Bangladesh 42
AR - Argentina 32
SN - Senegal 31
NL - Olanda 30
ES - Italia 26
ZA - Sudafrica 25
BE - Belgio 23
ID - Indonesia 20
EC - Ecuador 18
TN - Tunisia 13
BG - Bulgaria 12
CO - Colombia 12
CZ - Repubblica Ceca 10
LT - Lituania 10
PK - Pakistan 9
AU - Australia 8
PY - Paraguay 8
IQ - Iraq 7
MA - Marocco 7
PE - Perù 6
RO - Romania 6
AE - Emirati Arabi Uniti 5
KE - Kenya 5
VE - Venezuela 5
AZ - Azerbaigian 4
CL - Cile 4
DK - Danimarca 4
EG - Egitto 4
IL - Israele 4
IR - Iran 4
LB - Libano 4
MY - Malesia 4
UZ - Uzbekistan 4
CH - Svizzera 3
JO - Giordania 3
SA - Arabia Saudita 3
AL - Albania 2
AT - Austria 2
DO - Repubblica Dominicana 2
DZ - Algeria 2
EU - Europa 2
HN - Honduras 2
HU - Ungheria 2
KG - Kirghizistan 2
NG - Nigeria 2
PS - Palestinian Territory 2
PT - Portogallo 2
TT - Trinidad e Tobago 2
AM - Armenia 1
BB - Barbados 1
BH - Bahrain 1
BW - Botswana 1
BY - Bielorussia 1
CI - Costa d'Avorio 1
EE - Estonia 1
ET - Etiopia 1
GR - Grecia 1
HR - Croazia 1
IS - Islanda 1
KZ - Kazakistan 1
NO - Norvegia 1
PH - Filippine 1
RS - Serbia 1
UY - Uruguay 1
Totale 16.070
Città #
Lecce 2.426
Dublin 2.004
Singapore 630
Hong Kong 541
Chandler 351
Jacksonville 284
Moscow 241
Beijing 238
Wayanad 186
Ashburn 181
Dallas 178
Princeton 144
New York 126
Seoul 104
Des Moines 99
Los Angeles 91
Central District 75
Ho Chi Minh City 75
West Jordan 74
São Paulo 66
Ann Arbor 64
Munich 63
Tokyo 52
Hanoi 49
Ogden 48
Lequile 45
Warsaw 41
Helsinki 40
Wilmington 39
Montreal 34
Kent 33
Dakar 31
Chicago 30
Brooklyn 29
Boardman 27
Mexico City 26
Stockholm 26
Denver 25
Orem 25
Santa Clara 24
Brussels 23
Jinan 23
Rio de Janeiro 23
Bari 22
Rome 22
Toronto 22
Chennai 20
Frankfurt am Main 20
Houston 20
Amsterdam 18
Kocaeli 18
Phoenix 18
Ankara 17
Poplar 16
Seattle 16
Taranto 16
Atlanta 14
Boston 14
Johannesburg 14
Milan 14
San Francisco 14
London 13
Manchester 13
Turku 13
Belo Horizonte 12
Biên Hòa 12
Seelze 10
Shenyang 10
Sofia 10
Wroclaw 10
Bologna 9
Charlotte 9
Haiphong 9
Norwalk 9
Porto Alegre 9
Recife 9
Brno 8
Curitiba 8
Dhaka 8
Mumbai 8
New Delhi 8
Querétaro 8
Catania 7
Falkenstein 7
Guarulhos 7
Guayaquil 7
Hangzhou 7
Massafra 7
Padua 7
Quito 7
The Dalles 7
Turin 7
Augusta 6
Bisceglie 6
Caxias do Sul 6
Changsha 6
Fortaleza 6
Mountain View 6
Nanjing 6
Ningbo 6
Totale 9.572
Nome #
Buglossoides purpureocaerulea (L.) I. M. Johnst:: caratterizzazione degli estratti, valutazione della loro attività biologica e prove di propagazione in campo. 215
Activation of a gene network in durum wheat roots exposed to cadmium 215
Conservazione e valorizzazzione di Daucus carota L. varietà locale "pistanaca de santu Pati": verifica agronomica e caratterizzazione molecolare. 200
Xylella fastidiosa induces differential expression of lignification related-genes and lignin accumulation in tolerant olive trees cv. Leccino 192
Antioxidant activity and hepatoprotective properties of Buglussoides purpureocaerula (L.) Jhonston extracts. 185
Biochemical changes in leaves of Vitis vinifera cv. sangiovese infected by bois noir phytoplasma 182
Antioxidant activity and anthocyanin contents in olives (CV cellina di nardò) during ripening and after fermentation 177
Betalains, Phenols and Antioxidant Capacity in Cactus Pear [Opuntia ficus-indica (L.) Mill.] Fruits from Apulia (South Italy) Genotypes 176
Anthocyanins from Prunus mahaleb L. fruits 173
Metaboliti Secondari e Proprietà Nutrizionali. caratteristiche nutraceutiche di alcune specie vegetali salentine. 172
Il recupero della cellulosa a mezzo di solventi per la valorizzazione di sottoprodotti o rifiuti agricoli 172
Arthrinium phaeospermum isolated from Tuber borchii ascomata: the first evidence for a “Mycorrhization Helper Fungus”? 171
Alimenti funzionali: sviluppo di una pasta arricchita in inulina 169
Caratteristiche e tipologie di imballaggi per il confezionamento ed il trasporto dei prodotti ortofrutticoli 169
Proprietà nutraceutiche di olive "celline" (Olea europea cv. Cellina di Nardò) del Salento. 168
Salvia clandestina L.: unexploited source of danshensu 167
Anthocyanins and antioxidant activity from Olea europea olives cv Cellina grown in South Italy. 166
Detection of not allowed food-coloring additives (Copper chlorophyllin, coppersulphate) in green table olives sold on the italian market 162
Sviluppo di una pasta arricchita in inulina - Functional foods: development of an improved pasta with inulin 161
Antimicrobial activity of essential oils from aromatic plants grown in the mediterranean Area 161
Betalaine e attività antiossidante in Opuntia tuna e confronti con Opuntia ficus-indica. 156
Caratterizzazione di cultivar di ceci (Cicer arietum L.) coltivate in Sud Italia. 155
Color diversity and antioxidant activity in Cactus pear fruits from Sourthen Italy genotypes. 154
Characterization of two Arabidopsis thaliana glutathione S-transferases. 151
Essential oil variability of satureja cuneifolia ten. Growing wild in southern puglia (Italy) 151
Antioxidant activity and polyphenols characterization of four monovarietal grape pomaces from salento (Apulia, italy) 151
Antioxidant activity of Bluglossoides purpureocaerula (L.) I. M. Johnst. 149
Functional characterization of old cultivars of long storage tomatoes 148
Biochemical characterization and antioxidant activity of Prunica granatum L. growing in South Italy. 147
Introduzione di nuove cultivar di piante oleaginose nel Salento 146
Evaluation of phytochemical and antioxidant properties of 15 Italian olea europaea L. Cultivar Leaves 145
Antioxidant Activity of the wine and beneficial effects on human health. An Evaluation of the Apulian DOC red and white wines 144
Biochemical, antioxidant and anti-inflammatoryproperties of pomegranate fruits growingin southern italy (salento, apulia) 142
Influence of environmental factors on essential oil variability in thymbra capitata (l.) cav. Growing wild in southern puglia (Italy) 142
Componente polifenolica, resveratrolo, attività antiossidante e rischio di contaminazione da Ocratossina A in vini rossi da tavola e doc 140
Phenolic Profile and antioxidant activity of Italian Monovarietal extra virgin olive oils 140
Proprietà nutraceutiche di pomodori da serbo coltivate nell'Italia Meridionale (Sud Salento). 138
Biochemical characterization of a lipase from olive fruit (Olea europaea L.) 138
Molecular effects of xylella fastidiosa and drought combined stress in olive trees 137
Biochemical characterization of a lipase from olive fruit (Olea europaea L.) 136
Attività antiossidante ed antiifiammatoria di ciliege ferrovia (Prunus avium L.) 136
Essential Oil of Melissa romana (Miller) Grown in Southern Apulia (Italy) 134
Biochemical Characterization and Antioxidant Activity of Punica granatum L. growing in Sourthen Italy. 133
Antimicrobial activity of essential oils from aromatic plant grown in Mediterranean Area. 133
Flavonoidi, attività antiossidante ed attività antiinfiammatoria in ciliege ferrovia (Prunus avium L.). 133
Phytochemical profiles and antioxidant activity of Salvia species from Sourthen Italy 133
Biochemical characterization and antioxidant activity of Punica granatum L growing in south Italy (Salento, Apulia). 132
Attività antiossidante in succhi di frutta commerciali 132
Effects of ripening stages on anthocyanins and antioxidant activity in Olea europea cv Celina di Nardò. 130
Cloning and in vitro expression of Arabidopsis putative glutathione S-transferase and screening of GST mutants in Arabidopsis tagged lines 127
Drought Stress Pre-Treatment Triggers Thermotolerance Acquisition in Durum Wheat 125
Xylella fastidiosa subsp. pauca (CoDiRO strain) infection in four olive (Olea europaea L.) cultivars: profile of phenolic compounds in leaves and progression of leaf scorch symptoms 125
Purificazione e caratterizzazione della ribulosio 1-5 difosfato carbossilasi da foglie di carciofo. I) Isolamento e purificazione 120
Caratteristiche biochimiche ed attività antiossidante di Arbutus unedo L. 119
RECUPERO E VALORIZZAZIONE DELL'ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE IN ALCUN CULTIVAR DI CICHORIUM SPP. DEL TERRITORIO SALENTINO. 117
Essential Oil Variability of Satureja cuneifolia Ten. Growing Wild in Southern Puglia (Italy) 116
Materiali più idonei all'imballaggio delle produzioni ortofrutticole 116
Functional characterization of old cultivars of long storage tomatoes 116
Chemical composition and antioxidant activity of Pistacia lentiscus essential oil from Sourthen Italy (Apulia) 115
Attività Antiossidante di Buglossoides purpureocelurea (L..) I.M. Johnston 115
Chemical composition and antioxidant activity of Pistacia lentiscus essential oil from Southern Italy (Apulia) 115
Metodologie fisiche per stabilire morfologia e struttura delle farine 113
Integrated treatment of steam explosion and enzymatic hydrolysis to produce energetic and industrial products from lignocellulosic biomass. 111
Essential oil variability in Thymbra capitata (L) Cav. growing wild in Sourthen Apulia (Italy) 110
Proprietà nutraceutiche del vincotto salentino 110
Composizione e polimorfismo chimico dell'olio essenziale di Satureja cuneifolia Te. 109
Recupero e caratterizzazione di ecotipi salentini di pomodoo da serbo. 109
Grafting response to excess boron and expression analysis of genes coding boron transporters in tomato 108
Characterisation and enzymatic hydrolysis of nettle (Urtica dioica L) deproteinated biomass. 106
Qualitative characterization and ownrship evaluation of some horticultural varieties in Salento (Apulia-Italy). 106
Pomodori disidradati ad elevato contenuto in licopene 105
Influence of environmental factors on the essential oil variability of Thymbra capitata (L.) Cav. growing wild in South Apulia 105
Presenza di clorofilline (E141ii) in olive verdi da tavola 104
Tuber borchii Vitt. mycorrhiza protects Cistus creticus L. from heavy metal toxicity 104
Phytochemicals and volatiles in developing pelargonium ‘endsleigh’ flowers 103
The influence of inulin addition on the morphological and structuralproperties of durum wheat pasta 101
Processi a membrana nell'agro-industria. Il riciclaggio delle acque di vegetazione 100
Waste waters management by plant species using the obtained biomass for energetic and/or industrial productions 100
Effect of preharvest calcium treatments on decay and on biochemical changes of table grape during storage 99
Componente fenolica e attività antiossidante in Buglossoides purpureocaerulea (L.) Jhonston 99
La Biodiversità -Risorsa per sistemi ultifunzionali 99
Proprietà Nutraceutiche di cultivar salentine di gelso (Morus spp.) 99
Nutraceutical properties of mulberries grown in South Italy (Apulia) 99
The influence of inulin addition on the morphological and structural properties of durum wheat pasta 98
Proprietà nutraceutiche di pomodori da serbo 98
Nutraceutical Properties of Mulberries Grown in Sourthen Italy (Apulia) 98
Manuale delle normative nazionali ed europee per le produzioni agricole 97
Vini rosati del Salento: composti fenolici e attività antiossidante 97
Ruolo dell' Arthrinium phaeospermum nel processo di micorrizzazione da Tuber borchi. 96
Ruolo dell’Arthrinium phaeospermum nel processo di micorrizazione da Tuber borchii 96
Vini rosati del Salento: proprietà cromatiche, componente polifenolica e attività antiossidante. 96
Essential oil of Melissa romana (Miller) grown in southern Apulia (Italy). 95
Pigment production from in vitro cultures of Alkanna tinctoria Tausch. 94
Extraction, characterization and utilization od artichocke -seed oil. 93
Flavonoids profile of Prunus mahaleb fruits. 93
Profilo fenolico in confetture di diverse specie di frutti di gelso (Morus spp.) crecsiute nel Salento. 93
Polyphenols, resveratrol, antioxidant activity and ochratoxin A contamination in red table wines, DOC wines and wines obtained from organic farm. 92
Proprietà antiossidanti ed epatoprotettive di Buglossoides purpurocaerula (L:) 92
Manuale delle normative nazionali ed europee per le produzioni agricole 92
Determination of polyphenols, resveratrol, antioxidant activity and OTA in wines obtained from organic farming in Sourthen Apulia (Italy). 91
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021743 0 0 0 0 0 142 11 170 41 187 46 146
2021/2022553 16 5 39 26 110 13 12 49 4 11 61 207
2022/20233.433 190 244 141 93 133 202 40 126 2.131 14 79 40
2023/20241.024 60 65 83 65 80 77 12 43 92 281 128 38
2024/20253.143 50 24 57 67 184 502 78 123 1.175 216 283 384
2025/20264.174 773 848 706 1.020 737 90 0 0 0 0 0 0
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