LENUCCI, Marcello Salvatore
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 11.736
AS - Asia 7.360
NA - Nord America 6.968
SA - Sud America 1.386
AF - Africa 178
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 11
OC - Oceania 3
Totale 27.642
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.679
IT - Italia 3.700
SG - Singapore 3.576
IE - Irlanda 3.310
RU - Federazione Russa 1.714
CN - Cina 1.364
BR - Brasile 1.162
HK - Hong Kong 1.051
SE - Svezia 924
UA - Ucraina 696
VN - Vietnam 432
IN - India 373
DE - Germania 327
FI - Finlandia 253
GB - Regno Unito 211
FR - Francia 198
CA - Canada 176
KR - Corea 169
PL - Polonia 105
MX - Messico 88
AR - Argentina 86
JP - Giappone 78
ZA - Sudafrica 77
BD - Bangladesh 64
ES - Italia 59
NL - Olanda 56
TR - Turchia 55
ID - Indonesia 47
SN - Senegal 46
CZ - Repubblica Ceca 40
BE - Belgio 37
EC - Ecuador 37
LT - Lituania 32
AT - Austria 30
IQ - Iraq 27
TW - Taiwan 27
VE - Venezuela 26
CO - Colombia 23
PY - Paraguay 20
UZ - Uzbekistan 16
CL - Cile 14
TN - Tunisia 14
AE - Emirati Arabi Uniti 12
MA - Marocco 12
PK - Pakistan 12
EU - Europa 11
IL - Israele 8
SA - Arabia Saudita 8
KE - Kenya 7
CH - Svizzera 6
EG - Egitto 6
MY - Malesia 6
PE - Perù 6
UY - Uruguay 6
DO - Repubblica Dominicana 5
DZ - Algeria 5
JO - Giordania 5
RO - Romania 5
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 5
GY - Guiana 4
HR - Croazia 4
IR - Iran 4
NP - Nepal 4
AL - Albania 3
BG - Bulgaria 3
CI - Costa d'Avorio 3
CR - Costa Rica 3
ET - Etiopia 3
HU - Ungheria 3
JM - Giamaica 3
KZ - Kazakistan 3
PA - Panama 3
PH - Filippine 3
PS - Palestinian Territory 3
AZ - Azerbaigian 2
BO - Bolivia 2
GA - Gabon 2
GR - Grecia 2
LB - Libano 2
MC - Monaco 2
NI - Nicaragua 2
OM - Oman 2
PT - Portogallo 2
RS - Serbia 2
TL - Timor Orientale 2
TT - Trinidad e Tobago 2
AM - Armenia 1
AU - Australia 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BB - Barbados 1
BN - Brunei Darussalam 1
BW - Botswana 1
BY - Bielorussia 1
CD - Congo 1
CU - Cuba 1
DK - Danimarca 1
DM - Dominica 1
EE - Estonia 1
GD - Grenada 1
HN - Honduras 1
Totale 27.631
Città #
Dublin 3.309
Lecce 2.982
Singapore 1.076
Hong Kong 919
Chandler 874
Moscow 539
Ashburn 494
Beijing 431
Jacksonville 408
Dallas 322
New York 282
Wayanad 243
Los Angeles 215
Princeton 209
Seoul 167
Munich 153
Ho Chi Minh City 145
Des Moines 140
Central District 131
São Paulo 125
Boardman 109
Hanoi 101
Brooklyn 88
Warsaw 83
Denver 80
Montreal 80
Kent 78
Tokyo 78
Wilmington 73
Lequile 70
Santa Clara 60
Ann Arbor 58
Chennai 57
Stockholm 57
West Jordan 56
Ogden 54
Helsinki 52
Orem 52
Frankfurt am Main 51
Rome 51
Turku 49
Toronto 48
Johannesburg 47
Dakar 46
Poplar 45
Atlanta 41
Phoenix 41
London 40
Brussels 37
Mexico City 37
Boston 35
Brno 34
San Francisco 34
Belo Horizonte 33
Chicago 33
Jinan 33
Falkenstein 31
Houston 30
Amsterdam 29
Ankara 29
Rio de Janeiro 28
Manchester 26
Taipei 25
Bari 24
Taranto 24
Tianjin 24
Mumbai 22
Da Nang 20
Milan 19
Curitiba 17
Nanjing 16
Nuremberg 16
Roubaix 16
Seattle 16
Hải Dương 15
New Delhi 15
San Pietro Vernotico 15
Shenyang 15
Vienna 15
Ottawa 14
Quito 14
Tashkent 14
Asunción 13
Campinas 13
Charlotte 13
Haiphong 13
Querétaro 13
Salvador 13
Turin 13
Biên Hòa 12
Fortaleza 12
Guangzhou 12
Guayaquil 12
Lanzhou 12
Naples 12
Palermo 12
Porto Alegre 12
Raleigh 12
Shanghai 12
Wroclaw 12
Totale 15.937
Nome #
Estrazione di licopene con CO2 supercritica da matrici biologiche preparate da bacche mature di pomodoro 242
Artemisia annua cell cultures as tools for investigating the production of bioactive compounds 210
Estrazione di licopene con CO2 supercritica da matrici biologiche preparate da bacche mature di pomodoro 205
Idrolisi enzimatica dell'amido in Ipomea batatas L. Lam. mediante utilizzo di due differenti tipi di α-amilasi termostabili 204
Effetto dello stress termico sull’attività delle xiloglucano endotransglicosilasi (XET) in apici radicali di plantule di frumento duro 198
Antioxidant composition in Cherry and High-Pigment Tomato Cultivars 190
Ontogenesi dei plastidi e carotenogenesi in peponidi di anguria: uno studio integrato 185
Application of response surface methodology (RSM) for the optimization of supercritical CO2 extraction of oil from patè olive cake: Yield, content of bioactive molecules and biological effects in vivo 185
Bioactive compounds in supercritical CO2-extracted pumpkin oil 182
Analisi dei polisaccaridi di parete in varietà di pomodoro tradizionali e al alto contenuto di licopene 181
Antioxidants in Varieties of Chicory (Cichorium intybusL.) and Wild Poppy (Papaver rhoeasL.) of Southern Italy 181
Technological strategies for the use of watermelon as a source of bioactive molecules and antioxidant pigments 181
Analisi dei carboidrati in porzioni edibili e non di una varietà di carciofo locale 179
Drought and Heat Differentially Affect XTH Expression and XET Activity and Action in 3-Day-Old Seedlings of Durum Wheat Cultivars with Different Stress Susceptibility 179
Accumulo di citrullina in risposta allo stress idrico in giovani plantule di anguria (Cucumis citrullus (L.) Ser) 178
Contenuto di metalli in diverse varietà di pomodoro 177
Effects of cyclic and linear oligosaccharides on artemisinin metabolism in Artemisia annua L. cell cultures. 175
PT03.3: The Role of Three Different Lycopene Extracts on Human Lung Adenocarcinoma Cell Line 174
Durum wheat by-products as natural sources of valuable nutrients. 173
A bifasic response to cadmium stress in carrot: Early acclimatory mechanisms give way to root collapse-further to prolonged metal exposure 173
Cellular Localization and Biochemical Characterization of a Chimeric Fluorescent Protein Fusion of Arabidopsis Cellulose Synthase-Like A2 Inserted into Golgi Membrane 173
Carotenoid content during tomato (Solanum lycopersicum L.) fruit ripening in traditional and high- pigment cultivars 171
The chimera AtCslA2-GFP is functionally inserted into Golgi membrane and synthesises β-mannans 167
A Carotenoid Extract from a Southern Italian Cultivar of Pumpkin Triggers Nonprotective Autophagy in Malignant Cells 167
Canapa industriale: studio sulla capacità di assorbimento, traslocazione e bioaccumulo di metalli pesanti e metalloidi in terreni non contaminati 167
Characterization of β-glucan content and lipophilic antioxidant profile in whole kernels of durum wheat lines from Sicily (Southern Italy) 166
Absence of N-Galacturonoyl-putrescine amides in plant cell wall 165
THE ROLE OF THREE DIFFERENT LYCOPENE EXTRACTS ON HUMAN LUNG ADENOCARCINOMA CELL LINE 165
Bioactive composition and sensory evaluation of innovative spaghetti supplemented with free or α-cyclodextrin chlatrated pumpkin oil extracted by supercritical CO2 165
Caratterizzazione biochimica degli scarti industriali del carciofo: valutazione del loro potenziale utilizzo per la produzione di bio-etanolo 164
Evaluation of bioactive compounds in black table olives fermented with selected microbial starters 164
Approccio metodologico per lo studio delle glicoproteine in Leptolyngbya VRUC 135 163
Glycosidase assisted extraction of lycopene by supercritical CO2 from a freeze-dried tomato matrix Journal of Biotechnology, 150 (S1): 306. 163
Effetto dello stress idrico e termico sull’accumulo di citrullina in plantule di anguria (Cucumis citrullus (L.) Ser, cv. Crimson sweet). 163
Contenuto di fenoli e flavonoidi in diverse cultivar di pomodoro 162
Produzione di bioetanolo da biomasse di patata dolce (Ipomea batatas L. Lam). 161
Antiossidanti in varietà di cicoria e in "paparine" del Salento 161
Encapsulation in cyclodextrins of pumpkin and tomato oleoresins entracte by supercritical CO2 161
Durum wheat by-products as natural sources of valuable nutrients 160
Caratterizzazione quali-quantitativa dei carboidrati in sei differenti varietà di patata dolce (Ipomea batatas L. Lam.) 160
Heat stress affects XET activity in durum wheat roots: Biotechnological implications 160
Schede tecniche di cultivar di pomodoro grappolino (Licopersicon esculentum Mill.) coltivate nel Salento 157
Effect of drying and co-matrix addition on the yield and quality of supercritical CO2 extracted pumpkin (Cucurbita moschata Duch.) oil 157
Valutazione del valore nutrizionale e salutistico in diverse cultivar di pomodoro grappolino 156
Sottoprodotti agroalimentari: una ricca fonte di molecole bioattive 156
Assessment of sweet potato [Ipomoea batatas(L.) Lam] for bioethanol production in southern Italy 156
Contenuto di antiossidanti in diverse cv di pomodoro 153
Assenza di N-galatturonilputrescinammidi nella parete di cellule di Arabidopsis thaliana sottoposte a condizioni di stress ossidativo. 153
Application of response surface methodology for the optimization of supercritical CO2 extraction of oil from olive paste: yield, content of bioactive molecules and biological effects in vivo 153
Effect of wounding on the biosynthesis and cross-linking of proteins in chickpea seedlings 152
Effects of sodium alginate bead encapsulation on the storage stability of durum wheat (Triticum durum Desf.) bran oil extracted by supercritical CO2 Journal of Agricultural and Food Chemistry, DOI 10.1021/jf303162m. 152
Artemisia annua L. cell cultures as tools for investigating the production of bioactive compounds 152
Carotenoids content in ripe raw and processed (sauce) berries of high pigment tomato hybrids 151
Application of RSM for the optimization of supercritical CO2 extraction of oil from olive paste: yield, content of bioactive molecules and biological effects 151
Utilizzo di glicosidasi nella preparazione di matrici di pomodoro idonee all’estrazione del licopene con CO2 supercritica 150
Seeds of pomegranate, tomato and grapes: An underestimated source of natural bioactive molecules and antioxidants from agri-food by-products 150
Carotenoids content in ripe raw and processed (sauce) berries of high pigment tomato hybrids7th World congress on the processing tomato & 10th ISHS symposium on the processing tomato, Tunisi, Tunisia , pag. 110. 149
Methodological approach for the study of glycoconjugates in Leptolyngbya VRUC 135 149
A focus on high-lycopene tomato cultivars: horticultural performance and functional quality 149
Optimisation of biological and physical parameters for lycopene supercritical CO2 extraction from ordinary and high-pigment tomato cultivars 148
Antioxidant activity and bioactive compound changes during fruit ripening of high-lycopene tomato cultivars 148
Extraction of bioactive polysaccharides from cereals for the preparation of functional pasta 148
Pasta, bread and fantasy: innovation in the production of functional foods for consumers’ wellbeing 147
Application of response surface methodology for the optimization of supercritical CO2 extraction of oil from olive paste: yield, content of bioactive molecules and biological effects in vivo 147
Differential glycosylation levels in saliva from patients with lung or breast cancer: A preliminary assessment for early diagnostic purposes 147
Valutazione del contenuto in carboidrati in tre diverse varietà di patata dolce (Ipomea batatas L. Lam) 146
Lipid/detergent mixed micelles as a tool for transferring antioxidant power from hydrophobic natural extracts into bio-deliverable liposome carriers: the case of lycopene rich oleoresins 146
Enzyme-aided extraction of lycopene from high-pigment tomato cultivars by supercritical carbon dioxide 146
Technological strategies for the use of watermelon as a source of bioactive molecules and antioxidant pigments. 146
Effect of heat and drought stresses on XET activity in different organs of durum wheat seedlings 146
Produzione di bioetanolo dai residui derivati dalla preparazione di matrici biologiche da bacche di pomodoro 145
Produzione di bio-etanolo da biomasse di patata dolce 145
Water stress and cell wall polysaccharides in apical root zone of wheat cultivars varying in drought tolerance 144
Watermelon as a source of bioactive molecole. 143
Maturazione dell'anguria: variazioni strutturali dei polisaccaridi di parete e valutazione dell'espressione dei principali geni coinvolti nel loro metabolismo 143
Estrazione di polisaccaridi bioattivi dai cereali per la preparazione di pasta funzionale 143
Agronomic and quality traits of different snake melon (Cucumis melo var. flexuosus) breeding lines and hybrids grown in Tunisia 142
Watermelon chromoplasts: bio-factories for the synthesis and accumulation of carotenoids. 141
Functional spaghetti supplemented with antioxidants and soluble dietary fibers in the form of SC-CO2 pumpkin oleoresin/α-cyclodextrins complexes 141
Development of biosensors for quality determination of durum wheat and its and-products 140
Presenza di acidi idrossicinnamici in esopolisaccaridi di Leptolyngbya VRUC 135 139
Evidenze della presenza di acidi idrossicinnamici estere-legati ai polisaccaridi extracellulari del cianobatterio Leptolyngbya VRUC 135 e loro possibile ruolo nella formazione di legami crociati 139
Prove di fermentazione di uno sciroppo zuccherino derivante dall’idrolisi di tuberi di Ipomea batatas L. Lam. per la produzione di bioetanolo 139
Determinazione del contenuto di citrullina in diverse Cucurbitaceae 139
Determinazione dell'attività antiossidante e del contenuto di fenoli e flavonoidi in albicocca, pesca e prugna 139
A new route of valorization of rice endosperm by-product: Production of polymeric biocomposites 139
Photovoltaics design and synergy with landscape: multifunctional land use nexus between renewable energy production and water supply 139
Stabilità del licopene nel processing di bacche di pomodoro e nella conservazione di prodotti del pomodoro 138
The importance of phytocomplex: a comparative study on just 3 shades of red. 138
Functional pasta enriched with bioactive compounds and fibers in the form of highly stable SC-CO2 extracted pumpkin oleoresin/α-CD complex 137
Antioxidant component and activity of different watermelon varieties grown in Tunisia 135
XTH and stress: how cell wall remodeling contributes to heat tolerance 135
Variability in the content of soluble sugars and cell wall polysaccharides in red-ripe cherry and high-pigment tomato cultivars 134
Biosynthesis and characterisation of glycoproteins in Koliella antarctica (Klebsormidiales, Chlorophyta) 134
Valorizzazione dei prodotti di scarto agro-industriali per la produzione di bio-etanolo nell’ottica di uno sviluppo eco-compatibile 134
Incorporation of lycopene into lipid vesicles for pharmacological application 134
Functional pasta enriched with bioactive compounds and fibers in the form of highly stable SC-CO2 extracted pumpkin oleoresin/α-CD complex 134
Strategie tecnologiche per l’utilizzo dell’anguria come fonte di molecole bioattive. 133
Functional, textural and sensory properties of dry pasta supplemented with lyophilized tomato matrix or with durum wheat bran extracts produced by supercritical carbon dioxide or ultrasound 132
A first insight on snake melon (Cucumis melo var. Flexuosus): an underestimated source of functional compounds 132
Totale 15.711
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.056 0 0 0 0 0 218 20 242 69 227 66 214
2021/2022815 10 6 8 58 178 11 19 74 39 10 92 310
2022/20235.945 286 446 282 244 267 343 95 202 3.535 30 139 76
2023/20242.089 170 141 136 155 214 122 22 62 209 408 317 133
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2025/20268.109 1.505 1.390 1.155 2.128 1.691 240 0 0 0 0 0 0
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